21 C
Бургас
вторник, май 28, 2024

Див екшън с пияна рускиня в Бургас

На 29.07.т.г. около 19.40 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за жена във видимо нетрезво състояние, нарушаваща обществения ред в района на МБАЛ – Бургас, която движейки се към спортна зала «Бойчо Брънзов», се блъскала в паркираните по улицата автомобили и падала по асфалтовата настилка.

Жената своевременно е задържана от полицейските служители, като е установено, че няма документи за самоличност и не може да контролира действията си. Отведена е в Бургаския спешен център, където безпричинно рита в крака единия полицай. Задържана е за срок от 24 часа в Пето Районно управление – Бургас, като след тестване с дрегер, апарата отчел алкохол в кръвта с концентрация – 1,91 промила.

След проведении оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че жената е руската гражданка Д.Б., 29-годишна от Москва, отседнала в собствен апартамент в Китен. По нейно искане й е осигурен достъп до тоалетна в управлението, където Д.Б. нанесла материални щети, счупвайки казанчето, капака на ревизионния отвор и вентилатора, намиращи се в тоалетната. По случая е образувано бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук