13.8 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Дизайнерката Нури Димитрова провокира Бургас с висша мода

НИКОЛ Ателие представи за първи път в Бургас висша мода. Дефилето от-котюр/ Haute couture/  събра изискана публика в интерхотел „България“. Дизайнерката Нури Димитрова показа най-новите и оригинални решения на модната къща за елегантно- делови, коктейлно- бални и булченски облекла. Амбицията на Никол Ателие е да нареди Бургас сред центровете на българската висша мода.

Всяка една от  40-те  рокли носеше собствен стил и блясък. Моделите са ръчна изработени, със сложни кройки, направени са от качествени платове и дантели, ръчно украсени, допълнени със специални аксесоари.  Дефилето беше открито от рокля в макове- запазеното лого на фирмата. Акцентът беше поставен  върху класическото бяло, черно и червено, а колекцията от булченски облекла спря дъха с невероятното изящество, фантазия и неповторим стил.

Първото дефиле висша мода в Бургас на дизайнерката Нури Димитрова показа, че стил и блясък може да има не само на дефилетата в Париж, Милано и други световни центрове на модата. За Нури Димитрова, висшата мода е мига, в който се пресичат реалността и желанието.

Амбицията на дизайнерката, която твори в Несебър, е да продължава да провокира не само собственото си въобръжение, но и това на публиката. Затова обещава следващото и ревю да е още по- изненадващо и оригинално. Колекцията  ще бъде вдъхновено от жени, превърнали се в годините в световни, модни икони.

След края на ревюто, Нури Димитрова получи овации и цветя. За стилното ревю първи я поздрави нейният съпруг, кметът на Несебър Николай Димитров. Дизайнерката получи цветя от кмета на Поморие Петър Златанов, от  любимката на бургазлии, певицата  Тони Димитрова, от много местни политици, журналисти и дами. Присъстващите на дефилето не скриха своето очарование от вечерта на стила и изяществото.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук