9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Димитър Бойчев влезе в контролната комисия на ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ Бургас Димитър Бойчев бе избран за член на Контролната комисия в ПП ГЕРБ на първото национално събрание на партията в столицата. Кметът на община Бургас Димитър Николов освободи поста като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ поради несъвместимост на изпълнение на двете длъжности.
“ Участието на представител на Бургас в ръководните органи на партията е  положителна оценка за дейността на цялата структура“, заяви след избора бургаският лидер на ГЕРБ и благодари за усърдната и  активна работа на всички членове на областната организация.
boichev.jpgНа първото национално събрание на ПП ГЕРБ бяха гласувани и промени в устава на партията. За по-добра координация бе решено продължителността на мандата на областните и общински /районни/ ръководители и организационни секретари, да бъде 3 години, така както е за Националните органи на партията.
Отчитайки интереса и желанието на все по-голям брой граждани за членство в партията, както и обедняването на голяма част от населението, в резултат от управлението на Тройната коалиция, членският внос бе определен в размер на 2 лв. годишно, за да не бъде пречка за членство в ПП ГЕРБ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук