11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Димитър Бойчев обсъди казуси на граждани и бъдещи инициативи на клубове в Бургас

Инфраструктурни проблеми, казуси на граждани от различен характер и бъдещи проекти на клубове на ГЕРБ в Бургас бяха част от обсъжданите теми в рамките на приемния ден на Димитър Бойчев. Народният представител проведе традиционна открита приемна в морския град, която продължи над 3 часа поради голям интерес от страна на гражданите. 

„По време на приемния ми ден се срещнах с жители на Бургас, които потърсиха помощта ми за разрешаване на различни казуси и насочване по-конкретно към коя институация да се обърнат. Един от гражданите има неизяснена ситуация, свързана с трудово-правни отношения, което не е единичен случай. Хората трябва да са информирани и да търсят правата си в ситуации, в които считат, че има нарушения. Бях потърсен и от една дама от с. Черни връх, община Камено. Тя сподели, че във вилната зона на селото е имало мост , който е бил скъсан и отнесен при големите наводнения и в момента на негово място има съоръжение, което обаче по думите й не може да бъде наречено мост. Тя ми предостави и снимков материал, който буди съмнение за устойчивостта на въпросната конструкция. Направихме координация с наши общински съветници в Камено, които ще проверят в детайли, за да стане ясно има ли причина за притеснение и какво трябва да направи общината в случая“, сподели областният лидер на ГЕРБ-Бургас.
С бургаския депутат се срещнаха директори на детски градини и училища, за да обсъдят основни акценти от проектозакона за предучилищно и училищно образование, който предстои да бъде гледан на второ четене в НС. Само преди няколко дни в Бургас бе организирана и кръгла маса по темата.
Той се срещна и с представители на Клуб „България за младите“ към Гражданско сдружение ГЕРБ, за да обсъдят предстоящи инициативи на организацията. „ С клуба работим много добре, неговите членове вече успешно реализираха няколко събития – конкурс за есе, за фотография, благотворителни инициативи. Беше ми представена презентация на бъдещ проект от голямо обществено значение, който предстои да бъде доразработен и реализиран в Бургас“, сподели народният представител.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук