13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Димитър Димитров: Излизаме без притеснения срещу Черно море

„Предстои ни един мач на характер. Отборът на „Черно море” разполага с много добри футболисти, а трябва да отчетем и фактора домакинство. Знаете, че се играе много трудно на този стадион. Но това в никакъв случай не ни оправдава за каквото и да било. Ние трябва да търсим реванш за мача, който загубихме в Бургас. Не се притесняваме от нищо. Единственото, за което се моля, е съдийския фактор да бъде на ниво”, заяви на редовната пресконференция старши треньорът на „акулите” Димитър Димитров.

Освен наказния Жереми Фо-Поре, от групата ще отпадне и Венци Бонев, който все още има болки от получената преди време контузия. Радостин Кишишев вече тренира на пълни обороти и има голяма вероятност да попадне в групата. Положението с Борислав Балджийски е същото.

На въпрос за Георги Терзиев, наставникът на бургазлии отговори: „Аз съм  длъжен да му давам шанс. Много работихме последно време с него в изчистване на някои недостатъци. Много лесно е след този мач да го зачеркна, но няма да го направя, тъй като според той е един от най-перспективните защитници в България и аз ще проявя нужното търпение към него. Съвсем нормално е като всеки млад футболист да прави грешки, но съм сигурен че бъдещето ще покаже неговите истински възможности.

Димитров сподели още, че на този етап няма да рискува с пускането на  Енис Хайри, тъй като поради липса на участия в контроли, не е наясно с игровото му състояние. „Когато го видя в игрова обстановка, ще преценя дали ще разчитам в даден етап на него”, завърши специалистът

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук