15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Димитър Димитров продължава да води Черноморец още 3 години

Старши треньорът на „Черноморец-Бургас“ Димитър Димитров удължи своя договор с клуба и ще продължи да води отбора още 3 години. Това заяви изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков, който също присъства на днешната пресконференция.

„Постигнахме съгласие с г-н Димитров за удължаването на договора му с нови 3 години”.  Мисля, че днес „Черноморец-Бургас“ направи най-силния си трансфер. Мога да кажа, че ръководството на клуба, както и акционерите, са изключително уверени за бъдещото му развитие за този период, защото го поверяваме в едни сигурни ръце. Както през изминалата година и половина г-н Димитров спаси клуба в една тежка ситуация, така се надявам и в следващите години да даде един нов тласък за развитие на „Черноморец-Бургас“.

Знаете, че Херо винаги има много високи цели. Ако състоянието на клуба позволява, ще преследваме най-високите цели, но така или иначе ние винаги играем за победа, място в призовата тройка и спечелване на купата”. Както и досега, той получава пълната свобода и нашата подкрепа да развие тима, според своите виждания за футбола, сподели Киряков.

 

 

Димитър Димитров: Ще търсим максимума в мача с Литекс

 

Ето какво сподели и старши треньорът на бургазлии на днешния брифинг:

„Безкрайно много уважавам отбора на „Литекс“ и това, което направиха последната година, в частност налагането и утвърждаването на млади футболисти в техния състав. Това са плодовете от тяхната работа през годините в академията. Да не забравяме, че имат и няколко национали. Определено са един добре балансиран отбор с опитни и млади футболисти. Знам, че ще ни бъде изключително тежко, но в никакъв случай няма да отидем там с бялото знаме. Напротив, ще търсим максимума в този мач.

В кадрово отношение знаете, че Гаел ще отсъства до края на година, заради разтежението, което получи на мача с „Локомотив“ София. Другият невъзстановен е Балджийски, който претърпя тежка операция на предни кръстни връзки. От групата отпадат още Педро Мендес и Милчо Ангелов, който ще играе в последния мач на юношите. Всички останали ще пътуват за Ловеч.

Имаме реални оферти към няколко наши играчи, но все още не знам дали ще се осъществят продажби. Най-реалната и най-възможната на този етап е с Джереми Фо-Поре. Има сериозен шанс и за Яник Боли, но моето желание е да бъдат продадени не повече от двама, защото става много трудно с изграждането на нов състав. Дали ще освободим някои футболисти, поради несправяне със задължения или не добро ниво, не искам да коментирам, поради простата причина, че не знаем какво ще привлечем. На тази база вече ще направим баланса и ще преценим как да процедираме. С тези, на които им изтичат договорите, ще бъдат водени разговори и ще им бъдат предложени условия, на които се надявам да се съгласят.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук