13.8 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Димитър Николов: Не съм доволен от обектите в Бургас, имам забележки

Не съм доволен от изпълнението на много от обектите в Бургас. Навсякъде имам забележки. Това заяви пред журналисти кметът на община Бургас Димитър Николов. „Сутринта бях на пл. „Тройката”. Ще ги накараме отново да пренареждат част от плочките на фонтана. Не са си оправили нивата, пръска вода настрани. Не съм доволен от качеството, ще плащат големи глоби”, категоричен бе кметът Николов.

Димитър НиколовПо думите му, подземната улица на площада е готова. Предстои полагането на маркировката, което ще се случи след Нова година. И за този обекст обаче, градоначалникът има забележки. „Четири страници със забележки имам към всички обекти. На нито една строителна фирма няма да й се размине този път”, закани се Димитър Николов. 

Той пожела здраве и успехи във всички начинания на бургазлии. „Нека не спират да мечтаят. Нека позитивният дух да ги води през цялата година. Нека бургаските поликлиники и болници останат без пациенти през 2015 г.”, каза още Николов. Кметът си пожела и повече новородени през 2015 година. 

Днес той изтегли и своя късмет от баницата на среща с бургаски журналисти. „Развитие“ се падна на Димитър Николов през следващата година. 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук