11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Димитър Николов: Няколко минути от личното Ви време в неделя определят бъдещето на Бургас!

Уважаеми съграждани,

Ежедневно усещам голямата Ви подкрепа и Ви благодаря за нея. Тя е важна за развитието на Бургас.

Но всички знаете: подкрепа се заявява с гласуване! Затова апелирам към Вас: Отделете няколко минути от личното си време в неделя, защото това ще определи следващите четири години на Бургас.

Убедих се, че когато един кмет отстоява важни проекти за града си, думата му се чува, ако за него има голяма обществена подкрепа. Тогава всички – и правителството, и европейските институции, се съобразяват с това, че зад исканията, които поставя, стоят десетки хиляди местни жители. Аз самият, с този аргумент много пъти съм извоювал важни проекти за града.

В близкото минало градът ни винаги е бил потърпевш заради конфликтите между управляващите. През тези години се опитвах да обединявам, а не да сея раздори. Затова в момента ситуацията за Бургас е уникална и ние трябва да се възползваме от нея. На всички институционални нива Бургас има подкрепа. И трябва да я използваме, за да отключим нови възможности за града ни.

И още нещо. Спомняте си колко трудно минаваха през първия мандат решенията за града ни, защото нямах мнозинство. Затова бъдещият общински съвет е много важен! В него трябва да са хора, които да подкрепят, а не да блокират приоритетите на Бургас!

Уважаеми бургазлии,

Отправям към Вас директен апел за активна, а не за пасивна подкрепа! Гласувайте със самочувствие, че живеете в най-красивия и успешен град. За да увеличим още повече темпото и да спечелим още много за Бургас, трябва да бъдем активни и единни.

И тогава никой не може да ни спре. Защото, където и да    отида, мога да изисквам с думите: Това го искат бургазлии!

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук