11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Димчо Михалевски в Обзор: БСП ще върне плажовете на морските общини

Водачът на листата  на „Коалиция за България” за Бургаски регион  Димчо Михалевски  пое ангажимент пред жителите на Обзор, БСП да разработи програма за отдаването на плажовете на концесия на съответната община, в която те се намират. Това стана след като в препълнената зала жители на морския град изказаха мнения, че според тях общините ще са по-добри стопани на плажните ивици.

Димчо Михалевски сподели, че в регионалната програма на БСП е залегнало осигуряването на 12 000 работни места. Водачът на листата на „Коалиция за България” каза, че е наясно, че в морските градчета като Обзор трябва да се помисли за разкриването на работни места извън сезона. Като бивш зам. министър на регионалното развитие той пое също ангажимент за разработването на проекти за брегоукрепване на плажната ивица в Обзор и за по-добро пречистване на отпадните води.

Димчо Михалевски очерта пет неща, които БСП ще свърши след изборите. Първо-  да се прекрати рекета, упражняван от държавните институции върху малкия и средния бизнес. Второ- политика за увеличаване на вътрешното потребление. Трето- държавата да стане предвидим фактор. Четвърто- квалификация на хората, защото колкото е по- образован един човек, толкова по-лесно си намира работа и пето- семейно подоходно облагане или семействата  с повече деца да плащат по-малко данъци, за да има социална справедливост в обществото.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук