15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Димчо Михалевски: Няма УП за строеж на хотели и търговски площи на мястото на корабостроителницата

Собствениците на завода  да кажат честно, какви са намеренията им, призова депутатът и съзря връзка между фалитите на определени фирми Tвърдението за нов инвестиционен проект на мястото на Бургаската корабостроителница е тестване на реакцията ни като общество.

Това заяви бургаският народен представител от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски по повод информацията, че на мястото на завода се предвижда строеж на модерен квартал и търговски площи.  Инж. Михалевски бе категоричен, че приложеният вариант на генерален план на площадката е само идея на лист, който не съответства на действащият Общ устройствен план и подробните устройствени планове.

Инж. Михалевски посочи, че теренът на Бургаската корабостроителница по ОУП на Бургас е с предназначение за транспортно – комуникационна инфраструктура и не трябва да бъде променяна, поради много и комплексни причини.  „Така,  че борбата трябва бързо да продължи с обществен натиск и да намери своето разумно и нормално решение“, подчерта народният представител.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук