12.1 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Динко: Един ден ще стана министър-председател, повярвайте ми /видео/

Апетитите на Динко за властта се засилват. След като през изминалата седмица приятелката му Деси го обвини в побой, а той неглижира шамарите си, ямболията се прехласна по особота си, и обяви от видео, че някой ден ще стане премиер на България.

Шофиращ, и гледащ към смартфона си, а не в правия път, под съпровода на Алла Пугачова и нейната „Милион алых роз“, Динко благодари на тези, които го подкрепят, и моли, онези, които не го понасят, да не го гледат. „Все коментират някакви очилати песове, някакви къртици, някакви шматки… хора не избивайте комплекси, не се дразнете с мене. Няма смисъл,  нищо не съм ви обидил аз, просто не ме гледайте, а на тези, които по някакъв начин съм спечелил вниманието… Благодаря ви!

Един ден ще се гордеете с мен. Един ден, обещавам пред цяла България, че ще стана министър председател, повярвайте ми! Благодарение на Вас, надявам се да оправдая вашите очаквания… има много време дотогава, просто човек трябва да се подкрепя не само в хубавите моменти, а и в лошите… Аз съм мъжкар и като кажа нещо и го правя, независимо дали печеля или губя…/ dnes.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук