6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Диомов, поведе хорото в Несебър на Баба Марта

В Несебър отбелязаха Денят на любителското художествено творчество и Баба Марта. Всеки от присъстващите имаше възможност първо да види представителната изложба от мартеници в конкурса, организиран от Община Несебър в който се включиха малки, големи и още по-големи деца от всички съставни селища на общината.

След приветствието на кмета Николай Димитров към представителите на любителското художествено творчество, допринесли с изявите се за развитие на културата на Несебър, последва обявяване на резултатите от конкурса за мартеници като отличията на най-добрите мартеничари бяха връчени от секретаря на Община Несебър Стойко Стоянов.

За повишаване на градуса на празничната атмосфера от Общината бяха осигурили гастрол на вокалната група „5-те сезона”,чиито художествен ръководител е Стефан Диомов.

Първоначално изявите на певците бяха само на сцената,но в хода на изпълненията публиката започна да се качва на сцената,а след това и изпълнителите се сляха с публиката за да стигне до съвместно хоро,поведено от самия Диомов.

                                                     Максим МОМЧИЛОВ

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук