16 C
Бургас
вторник, май 21, 2024

Директорът на сунгурларското училище: Имало е заплахи към мен и семейството ми

„Имало е заплахи към мен и семейството ми.” Това каза за zonaburgas.bg ” Николай Русев, директорът на сунгурларското СОУ „Христо Ботев. По думите му, сигнали за това са били подадени до прокуратурата и МВР. „Не мога да кажа какви са причините. Не знам дали са свързани с това, че заемам директорското място в училището”, допълни Русев.

Относно инцидента в училището той каза: „Някой е хвърлил взривно устройство на терасата на кабинета ми. Щетите от взрива са незначителни.”

Директорът изключи възможността, бомбичката да е била хвърлена от недоволни ученици. „Компетентните органи трябва да установят кой е виновен и каква е причината за извършването на този акт. Но… кой директор не имал проблеми, особено след въвеждането на делегираните бюджети”, каза още Русев.

Той не скри, че през последните години е получавал заплахи, но не посочи конкретна причина или свързани с това имена. На въпрос има ли политически амбиции, свързани с кметските избори наесен, Русев отговори: „Да, мислил съм по този въпрос, но не мисля, че взрива има общо с това.”

Очаква се Николай Русев да бъде независим кандидат за кмет на Сунгурларе.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук