9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Първокласен лукс на 15 хил. км. във въздуха предлагат от „Александров еър”

Нов супермодерен самолет извършва бизнес полети до всяка точка на света. Въздушният лайнер е собственост на авиокомпания „Александров еър“ на несебърския предприемач Чавдар Александров.  „Нашата мисия е да предлагаме бърз транспорт до всяка удобна точка за пътниците ни, като им предоставяме безупречно обслужване до последната минута от пътуването им“, обясни за новия си проект Чавдар Александров.samolet91.jpg Клиентите на новата авиокомпания могат да пътуват както от София до Скопие, така и до Кайро или Дубай. Цената на луксозните дестинации с всички екстри е 3 000 евро на час.  „Бизнес полетите са нещо, което ще се превърне в необходимост за все повече хора, ценящи лукса и първокласния комфорт“, смятат от авиокомпанията. Основен приоритет пред „Александров еър“ е да извоюва  сериозна репутация на тази сравнително нова тенденция в авиацията.
 ВИП пасажерите на „Александров еър“ пътуват с бизнесджет Learjet60.
Пълното с екстри американско чудо е оборудвано с безжична интернет връзка за преносими компютри, Pod и други аудио и видео уреди.  Learjet60  е най-бързият в своя клас и осигурява комфортни условия на пътниците.
Лайнерът вече е доказал изискаността във всеки свой детайл –  високата скорост за издигане, голямата височина, на която може да лети, както и ниското ниво на шум в кабината.   Компанията поддържа над двадесет дестинации, сред които Дубай, Барселона, Москва, Брюксел, Ница, Олбия и Лондон.
„Пазарния дял на пътуванията с бизнес класа нараства вследствие икономическия растеж в страната. Затова  и не изключваме разширяване на флота“, издадоха от „Александров еър“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук