24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Днес в КАТ раздават талони за регистрация на МПС

От 13.00 ч. до 17.30 ч. днес в група „Регистрации” към сектор „Пътна полиция” при МВР – Бургас ще започне раздаването на талони с дата за предстоящата регистрация на МПС, съобщиха от пресцентъра на полицията. Самата регистрация стартира на 16 декември / сряда/, като е предвидено да се работи с максимално натоварване от 100 автомобила на ден. Приоритет ще бъдат МПС без налични регистрационни табели, като призоваваме гражданите, чиито автомобили са с транзитни номера или с регистрации от друга област, да изчакат до края на годината. Срокът на транзитните номера ще бъде удължаван, което ще облекчи собствениците им и няма да налага спешното им регистриране.

Важно е да се уточни, че граждани, искащи талон, трябва да имат входирано заявление за регистрация и едва след това ще получат талона. В случай, че гражданина не разполага с подобно заявление, е належащо първо да подаде искането и след това да получи талон за дата на регистрацията. Талони ще се раздават всеки работен ден от 08.30 до 17.30 ч., в това число и утре – 12.12.т.г. / събота/, който е официален работен ден.

Раздаването на талоните с датите ще продължи с поетапен график за представяне на автомобила за идентификация и монтаж на регистрационните табели в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас до края на м. януари.

 

Призоваваме гражданите да не се доверяват на посредници, с цел недопускане на измами!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук