18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Добри момичета върнаха изгубен портфейл на помориец

Сестри от Поморие върнали изгубено портмоне. Историята разказва Петя Иванова от Черноморския град. Съпругът йизтървал портфейла си без да усети в новата част на града, близо до автобусна спирка. Тогава Стела Неделчева минала от там и намерила портфейла.

24chasa.bg

Нямала е възможността и времето да потърси собственика или съдействието на властите и споделила за случилото се със сестра си Силвия Неделчева. Тя намерила във Фейсбук Петя Иванова и й разказала какво се е случило. Момичетата и Иванова се разбрали за час и място на срещата и върнали вещите непокътнати.

„Ние сме младо семейство с бебенце. Изключително много се радвам за извършеното добро дело от младите и съвестни момичета. Много сме им благодарни за всичко,което сториха и именно затова искам случая да се разпространи, за да разберат и другите хора, че въпреки всичко все още има добронамерени и съвестни младежи. В днешно време рядко се срещат такива честни хора като тези две момичета.Каквото и да кажем и да направим ще е малко,за да им се отблагодарим!“, казва още Петя Иванова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук