14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Тази вечер Тони Димитрова представя в Бургас- „Добър вечер, добър ден“

Чаровната и гласовита българска певица Тони Димитрова ще пожелае на бургазлии „Добър вечер, добър ден“ тази вечер в зала „Бойчо Брънзов“ в ж.к. „Изгрев“ от 19.00 часа. Тогава ще се състои концертът – промоция на песните от последния й албум.

„Много съм щастлива, защото този албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика.“. Това разказа певицата Тони Димитрова .

 

„Не знам дали ще мога да изпея всички песни, които искам да посветя на Бургас, но и в този албум ще намерите една от тях, казва се „Есен в Бургас.“, сподели Тони Димитрова. Певицата допълни още, че на сцената на концерта, редом до нея, ще бъдат само скъпи за нея хора като Росен Сеновски, Стефан Диомов, „5-те Сезона“, група „ТЕ“, Митко Щерев, Пламен Ставрев и Виктор Калев.

Композиторът Руслан Карагьозов, който е и автор на песента, дала име на целия албум, сподели, че според него това е най-силният й албум след „Ах, морето“.

 На музикалния пазар  вече е албумът „Добър вечер, добър ден“. Той съдържа 10 песни и 3 инструментала, поверени на утвърдени през годините автори. Сред тях личат имената на Михаил Белчев, Александър Кипров, Митко Щерев, Гриша Трифонов, Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Пейо Пантелеев, Максим Горанов, Дони и Росен Сеновски.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук