14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Домакини сме на мач от Суперлигата по волейбол

Бургас ще бъде домакин на мач от поредния кръг в Суперлигата по волейбол при мъжете и на държавния шампионат по гребен ергометър за всички възрастови групи. Волейболистите от „Нефтохимик 2010“, които имат шампионски амбиции през този сезон посрещат днес, 24 февруари/петък/ тима на „Славия“.

Двубоят в зала „Младост“ е с начален час 18:00. Първенството по гребен ергометър ще се открие официално в събота сутринта от 9:00 часа. Надпреварата ще се проведе също в зала „Младост“, където за медалите ще спорят 150 състезатели от 17 клуба от цялата страна, разпределени в няколко възрастови групи.

За държавния шампионат в Бургас пристига президентът на родната федерация по гребане Свилен Нейков. Награждаването на призьорите е предвидено за 14:30 часа. Организатори са гребен клуб „Бургас“, със съдействието на община Бургас. Футболният отбор на „Нефтохимик“ ще гостува в събота от 13:00 часа на пловдивския „Локомотив“.

Мачът е от 21-ия кръг в Първа професионална лига. Ще го свири реферът Ангел Баялцалиев. След домакинския успех в миналия кръг срещу „Монтана“ с 2:0, бургаските футболисти ще излязат със самочувствие на стадиона в парк „Лаута“. Официален дебют с екипа на „Нефтохимик“ се очаква да направи 22-годишният нигериец с холандски паспорт Ранди Онуоха, който през седмицата подписа  договор с бургаския клуб.

Велизар Маджаров

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук