11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

До края на годината ще започват строежа на футболнaта база в „Славейков“

До края на годината ще стартира строежа на футболната база в к-с „Славейков“. Това съобщи за neftochimic.com изпълнителният директор на клуба Николай Тодоров.

„В момента текат последни организационни неща по подготовката на строителството на спортния комплекс. Отлично знаете, че до терена ще има и басейн, който реално ще е основната част на комплекса. Изграждането на терен предназначен за ползване от Нефтохимик, ще ни помогне много“, обясни Тодоров.

Той коментира и бъдещите мачове на тима с думите: „Отборът започна трудно, но това ни мотивира още повече. Искам да Ви уверя, че всички в клуба работим само в една посока, клуба да навакса пропуските от началото на сезона. От името на цялото ръководство, искаме да благодарим на всички наши фенове за подкрепата до момента. Надяваме се, че в неделя срещу дубъла на Лудогорец, те ще ни помогнат да се върнем на верния път, като завоюваме 3 точки. Вижда се израстване в играта след назначението на Атанасов и всички вярваме в победата. Надявам се това да повлияе на хората и намачовете да започнат да идват и повече зрители, които милеят за марката Нефтохимик.“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук