12.6 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

До края на септември- обходни патрули на плажа в Слънчев бряг

До 11 септември ще работят спасителите на южния плаж в курорта „Слънчев бряг”. От 18.00 часа същия ден сезонът „Лято 2012” ще се счита за закрит и ивицата ще остане неохраняема. Пясъчната ивица с дължина 1 километър ще контролират до 30-то число на месеца два обходни патрула. До тази дата реанимационния пункт с медицинско лице и реаномобила ще бъдат в режим на готовност. Промяната на режима за достъп до ивицата ще бъде оповестена с табели „Неохраняем плаж“. До 30 септември ще бъдат запазени наблюдателните вишки и плаващите обозначителни знаци.
През летния сезон на южния плаж не е имало нито един фатален инцидент, похвалиха се от управата на плажа. От там отбелязаха, че и след официалното закриване на сезон „Лято 2012” продължава почистването на ивицата от водорасли и отпадъци. Грижата за чистотата на пясъка се извършва целогодишно. Ще се продължи използването на закупената професионална самоходна машина, която пресява и филтрира пясъка от твърди частици.

 

Отличеният и тази година със „Син флаг” плаж бе предпочитан за отдих и развлечения от израелски, руски, немски, английски и български туристи не само поради разнообразието от предлагани морски атракции, но и спокойната и гостоприемна атмосфера на ивицата, каза управителят на фирмата-концесионер Кирил Спасов. По думите му българинът, наред с чужденеца, е ценен турист. Кризата помогна на бранша да осъзнае, че нашенецът си остава верен гост по родното Черноморие, обобщи той.

 

Нощният живот в откритите заведения и купоните до брега също бяха много търсени от българи и чужденци. Утрото на Джулая и партитата с най-известните и хитови ди джей, провели се на южния плаж и тази година привлякаха в курорта няколко хиляди меломани от цял свят. Ди джей партита на южния плаж преминаха без инциденти, нямаше нито едно отменено участие. На всички 50 000 фенове, посетили партита бяха осигурени положителни емоции, спокойствие и комфорт.” Какао бийч” положи всички усилия да предложи на посетителите развлечения за всеки вкус.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук