16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Драмата в столичния квартал Горна Баня продължи 11 часа

Приключи драмата в столичния квартал „Горна баня”. 35-годишният мъж, който се барикадира в дома си, а след това няколко часа стоя на покрива на сградата, скочи оттам и пострада леко.

снимка:BTV
снимка:BTV

Лъчезар падна върху платнище, поставено малко по-рано. Полицията го изнесе с носилка. Преди да падне от покрива, той удари главата си при опит да премине на съседния покрив.

Той е настанен в „Пирогов“, като е контактен. Правят му се изследвания. По-късно от болницата съобщиха, че 35-годишният мъж има счупване на костите на носа и на глезена на единия крак. Той ще бъде преместен в МВР болница, където ще се осъществи лечението му.

 

При среднощната драма пострада и един полицай, който получи леки наранявания, съобщиха от СДВР. Голяма част от полицията вече се изетгли от района, в момента тече разследването.

Драмата в столичния квартал Горна Баня продължи 11 часа. Психично болният мъж стреля с газов пистолет и се барикадира в дома си. Изстрели се чуваха почти през цялата нощ.  Районът беше отцепен, а съседите – евакуирани.

Около 4 часа през нощта мъжът се качи на покрива и започна да размахва фланелка с български трибагреник с викове, че е опълченец и „Велика България“, „Да живее България“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук