15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Дрифтовете в мол „Галерия“ продължават с пълна сила! Kой гарантира сигурността?

Тийнейджъри продължават да въртят гуми и да слаломират между колите в подземния паркинг на мол „Галерия“ в Бургас, пише flagman.bg. За нелегалните дрифтове се говори от години в града. Участните в тях обаче започват да стават все по-нагли и да се перчат с бързите си коли, дори когато търговският център е пълен с посетители. 

В началото на месеца във Фейсбук пък бе разпространена снимка на лъскаво БМВ с огънати ламарини, направена именно в подземния паркинг на мол „Галерия“. Щетите по немското возило изглеждат доста сериозни и се предполага, че са точно от нелегален дрифт, след който по чудо няма пострадали.

„Възмутен съм от нехайството на управта и охранителната фирма, обслужваща търговския център. В подземния паркинг се бяха събрали около 20-ина момчета (зрители) на около 18 – 20 г., които се възхищаваха на свои връстници, които „дрифтиха“ със своите „бегачки“. Възмутително е как един такъв голям търговски център, който държи на имиджа си, позволява да се случват такива неща на неговата територия. Все пак паркингът е пълен с автомобили и хора с деца, посетили търговските обекти. Кой гарантира сигурността на посетителите, ами ако някой от тези джигити блъсне посетител на МОЛ-а ? Кой гарантира, че докато пазарувам в този център, някой от тези джигити няма да блъсне автомобила ми или самия мен? А от всичкото това форсиране на тези 20-годишни „бегачки“ подземният паркинг беше целият задимен!“, съобщава изданието, позовавайки се на свои читатели.

От полицията увериха, че ще сложат край на опасните каскади. Вече са проведени срещи с ръководството на фирмата, отговаряща за сигурността в мола и са предприети мерки в тази насока.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук