15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Дядо Коледа раздаде подаръци на децата от Бургаската болница

По традиция Дядо Коледа и Снежанка зарадваха с  подаръци всички малки пациенти от  Бургаската болница. Тази година във верни помощници  на добрия старец се превъплътиха кметът Димитър Николов,  зам.-областният управител на Бургас Евгени  Врабчев,  прокуристът на лечебното заведение д-р Бойко Миразчийски. Те раздадоха играчки, лакомства  и плодове на над 60 деца. Освен това малчуганите получиха и книжки с най-известните анимационни герои, като подарък от издателство „Прес”.

Също  и коледни чорапчета от клуб „Усмивка за теб”, който включва ученици от Гимназия  с преподаване на английски език „Гео Милев“ –  Бургас. Тази сутрин Коледното тържество  събра всички малчугани, които се лекуват в болницата, като най-много бяха тези  от двете педиатрични отделения. Техните   родители, както и лекарите и медицинските сестри, също се включиха в празника. Децата  искрено се зарадваха на малкото коледно градче, в което се бе превърнало фоайето пред Първо педиатрично отделение и с интерес наблюдаваха чувалите под елхата, които криеха  многобройните подаръци.

В 10:00 часа началото на тържеството дадоха талантливите изпълнителки от хор „Милка Стоева” – Йоана, Мария и Камелия, които изпълниха някои от най-популярните коледни песни. Д-р Бойко Миразчийски пожела на децата да оздравяват по-бързо и да се приберат у дома.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук