16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Дядо Коледа раздаде подаръци на малчуганите в МБАЛ – Бургас

Дядо Коледа и Снежанка раздадоха подаръци на най-малките пациенти в Бургаската болница. И тази година помощници на белобрадия старец бяха кметът на Бургас Димитър Николов, областният управител Вълчо Чолаков и заместникът му Севдалина Турманова, представители на „Зонта – клуб Бургас”, общественици и лекарите от лечебницата.

В ролята на работливите джуджета пък влязоха футболистите на „Нефтохимик”. Над 30 деца получиха лакомства и играчки.

В празника се включиха и родители и медицински сестри от двете педиатрични отделения на МБАЛ – Бургас. Кметът Димитър Николов отново благодари на лекарите за грижите към малките пациенти.

„Пожелавам на всички деца бързо оздравяване, за да се приберат по домовете си. Нека следващата година бъде много успешна за тях и за техните родители”, каза градоначалникът по време на тържеството.

„Радостен съм, че успяхме да организираме това тържество за шеста поредна година. Благодаря на всички колеги. Благодаря и на хората, които ни подкрепят в грижата ни за нашите най-малки пациенти. Бъдете живи и здрави!”, пожела от своя страна заместник-директорът на МБАЛ – Бургас – неврохирургът д-р Светлозар Георгиев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук