12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Дядо Коледа ще зарадва поморийските деца и в събота

Многобройните писма от специалната пощенска кутия в Поморие, адресирани до Дядо Коледа, вече пристигнаха при белобрадия старец.

Децата на Поморие споделиха своите мечти и очаквания в повече от 60 писма. Сред най-желаните подаръци от момчетата тази година са STAR WARS меч, PLAYSTATION конзола, конструктори, летящи сфери, колички и полицейски белезници. Момичетата искат комплекти за маникюр, грим и прически, чанти с аксесоари и най-красивите кукли на героите от „Замръзналото кралство”. Има и деца, които не очакват подаръци, а си пожелават здраве за семейството и приятелите си, други пък искат живо кученце или котенце за подарък. Това съобщиха помощниците на Дядо Коледа, които изпратиха следното съобщение:

„Скъпи деца,

Дядо Коледа много се зарадва, когато прочете вашите писма, изпълнени с мили думи и красиви рисунки! 

Докато чакате работливите джуджета да подготвят подаръците за вас и за децата по цял свят, Дядо Коледа реши да ви награди с много празнично настроение, като гостува в Поморие и ви изненада със своя чуден смях, придружен с много песни, танци и игри!  В неговия чувал и този път ще има дарове за всички малчугани, както и специални подаръци за всички, които го развълнуваха с писмата си!”

Коледното парти на Дядо Коледа ще бъде на 19.12.2015 г. (събота), от 13:00 часа пред Коледната къщичка в градинката до църквата, а ако времето не позволява игри на открито, добрият старец ще ви чака във фоайето на НЧ „Просвета 1888”.

За всички, които написаха писма и за всички, които все още на са – заповядайте да се забавляваме заедно!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук