13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Един загинал и четирима ранени при катастрофа край Горно Езерово

31- годишен мъж от Бургас загина на място, а четирима са ранени при катастрофа тази нощ, около 03.10 ч., на пътя от кв. «Горно Езерово» към к-с «Меден Рудник». В тъмната част от денонощието, при облачно и дъждовно време и мокра пътна настилка, на десен завой при спускане, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно л.а. «Мерцедес Е 320», управляван от 31 год. К.М. от Бургас.

От ПТП на място е загинал водачът на автомобила, а са ранени 27 годишната В.Д. от с. Кръстина / пътувала на предната дясна седалка/, Х.А., 24 годишен от с. Кръстина / пътувал на задната седалка/, Д.А., 16 годишен от Камено / пътувал на задната седалка/ и Х.И., 18 годишен от с. Кръстина / пътувал на задната седалка/.

Ранените в катастрофата са отведени в бургаската болница, като са прегледани и освободени за домашно лечение съответно : Х.А., Д.А. и Х.И. с контузни рани по главата и тялото, без опасност за живота, а В.Д. е настанена за лечение в отделение «Неврохирургия» с фрактура на дясната ръка и контузни рани по главата и тялото, без опасност за живота.

Причини за ПТП : движение с несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост и съмнение за употреба на алкохол от водача / взета е трупна кръв за химичен анализ/.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук