19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Един загина, а трима са ранени при катастрофа на пътя Варна-Бургас

Един загина, а трима са откарани в болница на пътя Варна – Бургас, в участъка при разклона за к.к. Камчия – Старо Оряхово. Трафикът не е блокиран и автомобилите не се отбиват по обходен път, но движението е затруднено, информира „Фокус“.

Според първоначалната информация, станала е челна катастрофа между два леки автомобила.

На мястото на пътното произшествие има екип на ОДМВР – Варна. Апелира се към водачите да спазват стриктно указанията на полицаите, както и да шофират със скорост съобразена с пътните условия.

Към момента на територията на областта няма други регистрирани тежки произшествия и движението в останалата част на региона се осъществява нормално. Полицейското присъствие е засилено.

До 20:00 часа е забранено движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 тона, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по автомагистралите във Варненска област и по път I-9 Дуранкулак-Варна-Бургас.

Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързо развалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.

bgonair.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук