13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Едно момче обира номинациите за „Бург на годината“

Георги Димитров от „Петлите“ стана хит на страницата във Фейсбук. Едно бургаско момче, израстнало в интерната „Ал. Г. Коджакафалията“ успя за осем години на превърне малките сираци в успели звезди с национална слава и истински личности. 

*Областният управител на Бургаска област, Павел Маринов /вляво/ и ръководителят на ТФ „Петлите“, Георги Димитров /вдясно/

След като стана ръководител на първата по рода си танцова формация за деца лишени от родителска грижа, а после направи и първите национални турнета с мюзикъл, посветен на живота на децата в институциите, сега Георги Димитров е на път да стане „Бургаг на годината“ за 2014-та.

Оказва се, че той е с най-много номинации до този момент за престижната титла, която се присъжда на граждани на Бургас, които са дали много за популяризирането на града в страната и по света. При гласуването във Фейсбук Георги има рязка преднина пред останалите номинирани за титлата аристи, спортисти и деатели в различни сфери.

През 2013 година пък ръководителят на танцова формация „Петлите“ получи почетният знак на областния управител. От началото на 2014 в навечерието на 8-годишнината на танцьорите, Георги може да ес похвали с над 150 отличия от национални и международни арт форуми и конкурси. С купата на кмета на Русе и редица първи места, заслужени от децата на „Петлите“./ bulgariautre.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук