11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Ей така спират полицаите във Враца

Врачани станаха свидетели на поредната абсурдна гледка на пътя. Този път обаче главни герои са полицаите. За нелепата ситуация сигнализира очевидец, цитиран от BulNews. Оказва се, че в стремежа си да глобят повече нередовни шофьори ченгета от Враца са спрели по средата на пътя.

Изуменият свидетел разказва, че полицаите са спрели патрулката насред кръстовището на Стария пазар и се закотвили доста дълго време там. В подкрепа на думите си врачанинът изпрати и доста красноречиви снимки на паркирания полицейски автомобил.

Униформените избрали да спрат на нестандартното място в тъмната част на денонощието, когато трафикът там не е толкова натоварен. Това обаче ни най-малко не омаловажава нарушението им.

Според врачанина явно целта на безумното паркиране на униформените е да могат да глобят колкото се може повече шофьори и в двете посоки на движение.

„Ей така спират полицаите във Враца. Правилата за паркиране са не само за хората с обикновени коли, а отговорност трябва да носят и тези с полицейските коли. Това е доста добър пример, браво…“, казва врачанинът.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук