14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Еко Велотур 2017 ще премине през Морската градина за пета поредна година

елотурГЕРБ Бургас ще обедини по традиция любителите на велосипедния спорт на 12 март – неделя. Петото поредно издание е под наслов „Денят, в който парламентът отхвърли проекта за петролопровода Бургас-Александруполис“.

Точно в 11:00 часа, на пространството пред Експо-център „Флора“ велосипедистите ще подредят колелата си във формата на числото единадесет, което ще бъде заснето от високо с дрон.

Еко Велотур 2017 ще бъде поведен от олимпийската медалистка по борба Станка Златева заедно с кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ Бургас. Колоната от велосипедисти ще премине по маршрут Експо-център „Флора“ – Моста и обратно, движейки се по крайбрежната алея.

Финалът и награждаването на победителите ще се състои от 12:00 часа пред Експо център „Флора”. Голямата награда и тази година ще е нов велосипед, а щастливецът ще бъде изтеглен чрез томбола. Възрастови ограничения за участниците няма, а за всички желаещи да се включат в съботния велотур без личен велосипед, ще бъдат осигурени колела.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук