12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Ексдепутатът Румен Ангелов: БСП не заслужава да има нито един депутат от Бургас

В навечерието на парламентарните избори бургаският депутат от 40 Народно събрание Румен Ангелов отправи призив към бургазлии да изхвърлят  БСП от живота си. Своя остър апел бившият народен представител аргументира с това, че ляво управление ще доведе Бургаска област и цялата страна до катастрофа с ужасни социални размери.

Румен Ангелов

Защо определяте като важно това БСП да спечели колкото се може по-малко мандати от Бургаски избирателен район?

Не по-малко. БСП трябва да спечели нула мандати на тези избори. И е крайно време това да се случи. На миналите парламентарни избори тук в Бургас БСП направи с напън втория си  мандат. Вече хората трябва да виждат,  че това е партия,  която от повече от сто години както и  в последните две десетилетия носи само катастрофи и фалити на държавата ни. Що се отнася до Бургаски регион,  те не заслужават да имат представител в парламента и това е съвсем логично. Спомнете  си в последните няколко парламента кои бяха представителите на БСП в нашия регион,какви бургаски интереси защитаваха в София,с какво допринесоха за развитието на Бургаска област и допринесоха ли с нещо за развитието на общността в която живеем?  Кой от тези представители в българския парламент е защитил наши интереси и какви?  Как да ги почнем?

Президентът Първанов беше избран от Бургас за депутат. Разви се след това и нула…нищо за нашия регион. Сергей Станишев май два пъти беше избиран от тук…какво направи този човек? Спря финансирането за „детелината”,  не пусна пари за обходния път. Блокира финансирането за ремонта на надлеза Владимир Павлов.Не отпусна пари за нито една пречиствателна станция, канализация или водопровод .  Пристанища не направи. Какво направи ?  Нищо.  След него дойде Орешарски, изсипа сто торби обещания,  след това за 4 години дойде четири пъти на партийни мероприятия и накрая пак едно голямо нищо.

Обещават, избираме ги и след това не ни защитават интересите. Не може така. Трябва вече да избираме според работата, която се върши. Ако човек си прави апартамент, си избира фирма, която е доказала, че може да прави апартаменти или ремонти. Нека всеки да си помисили. Кой какво е направил от тези партии, които в момента обещават.

Кой е направил пътища. Кой е направил инфраструктура, улици,  осветление? Кой подобри бизнес средата в Бургас и Бургаска област? Всеки да си помисли за това и този път трябва да избираме по  принципа на свършената работа и доказания принос, за да можем да живеем по- добре, така както живеят и избират хората в развитите демокрации.

БСП години наред, парламент след парламент си пращат само водачите и лидерите тук, които като правило не са от Бургас. Правят си листи, стават депутати оттук и след това забравят, че са избрани от най-хубавия регион на България, от най-бързо развиващия се регион на България и за нас остава…нищо. Този път пак по този начин ни лъжат.

За какво ли няма обещания в момента. Социална политика, образование, спорт…какви нахалници. И за спорт даже пари били давали. Инфраструктура щели да правят. Те си присвояват постижения и си приписват измислени успехи, които никога не са били техни. Срам ги е да си изпратят старите водачи тук. Защо не дойде Станишев или Орешарски за водач в Бургас? Защото те обещаваха и хората знаят, че са лъгали и затова сега пращат друг.

Друг, който да продължава само да говори. Те били за еди какво си. Абе, кажете какво сте направили за Бургас…това , това и това и искаме вашето доверие. Могат ли дакажат нещо, което са напарвили за нашия град и за нашия регион? Не…не могат и само си сменят хората и само си пращат разни парашутисти тук да ни обещават и след това ни забравят.

В деня за размисъл за какво да размишляват бургазлии, които се колебаят кого да подкрепят?

За пореден път се обръщам към моите съграждани със следното изречение „Бургазлии, изтрийте от живота си БСП”. Призовавам ви да гласувате за хора, които могат да работят, за хора, които са доказали, че се грижат за региона ни, за хора , които създават и се грижат за нашите интереси, а не за хора появили се незнайно от къде в града ни, които само обещават и след това традиционно ни забравят и на практика само ни използват.

Гласувайте за свършена работа, а не за голи обещания.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук