13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Ексдиректорът на Вечерната гимназия – част от групата изрисувала паметника на сините

Бившият директор на Вечерната гимназия „Захари Стоянов“ – Малина Сейкова се оказа сред авторите на уличното творчество върху паметника на жертвите на комунизма, който беше открит от СДС – Бургас преди по-малко от два месеца. Сейкова е член на Българската социалистическа партия, а оттам я разпознали веднага щом видеото от охранителните камери в района на Съдебната палата, „изтекоха“ в медиите.

1403

Червените още не са наясно как ще бъде наказана Малина Сейкова. Членовете на столетницата в Бургас се надяват, че другите участници в наказателната творческа група, не са от младежката организация на партията. От кадрите се вижда ясно как Сейкова се явява тартор на групата, която поругава паметника.

Малина Сейкова е и майка на един от най-активните членове на бургаската организация на БСП – Тодор Ненов, който е зам.-председателя на общинската структура. Според публикации в бургаски медии, в момента той е на екскурзия в Лондон.

Тодор Ненов

Припомняме, че навръх 1 май, паметникът на жертвите на комунизма в Бургас осъмна с лика на Георги Димитров, символично за режима име.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук