18.2 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Метин от „Танцувай с мен“ троши с глава полицейска патрулка пред „Буда бар“?

Четирима са задържани тази нощ в Бургас след сбиване пред „Буда Бар“ и последвал погром над полицейски автомобил. Въпреки че в полицейската сводка са посочени само инициалите на участниците в екшъна, запознати твърдят, че единият от участниците в мелето е победителят от телевизионния конкурс „Танцувай с мен“ Метин Енимехмедов и брат му Октай. През 2008г. Метин беше замасен и в друг бой- пред бургаското кафе „Малибу“. metin.jpgИнцидентът е станал тази нощ около 02.10 ч., когато във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за възникнало сбиване в района на заведението, което се намира на бургаската улица «Стефан Стамбалов». 

Полицаите забелязали група младежи, гонещи човек от охраната на бара, които след застигането му започнали да го бият. buda-bar.jpg

За предотвратяване на побоя полицаите подали светлинен и звуков сигнал от служебния автомобил, но нападателите продължили с побоя и се наложило използването на  белезници.

По време на задържането четиримата младежи оказали яростна съпротива и започнали да блъскат с ръце и глави по патрулния автомобил «Опел Астра», в следствие на което са получени побитости по колоната над задния ляв калник и над задната лява врата.

На мястото на инцидента са дошли още два полицейски автомобила. Полицаите са задържали 27 годишния И.М., 30 годишния М.Е., брат му – О.Е., 23 годишен и 32 годишния М.С.

Лицата са откарани и задържани във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо полицейско производство.

снимка на Метин- http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-02-04&article=177265

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук