10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Емил Кабаиванов: Тяснопартийната дреха ни е чужда, ще възстановим СДС от 90-те

С размяна на книги  и детски хепънинг на сцена „Охлюва” СДС Бургас откри предизборната си кампания. Мотото на откриването е: „Който чете, се справя по-добре”. Сините избраха този нетрадиционен начин на откриване, тъй като един от основните приоритети на СДС е образованието, а образованият човек по трудно може да бъде лъган , манипулиран и заблуждаван. Лидерът на СДС   Емил Кабаиванов дойде на откриването на кампанията с книга за Левски.

Емил Кабаиванов е убеден, че СДС ще бъде в следващия парламент защото не иска и не може да си представи Народното събрание без една истинска демократична дясна формация. Лидерът на СДС каза още, че тръгват с увереност и спокойствие на тези избори и ще разчитат на енергията на хората, които искат демокрация и промени.

Беше представена листата на коалицията от партии „Съюз на демократичните сили”, в която влизат  СДС, партия  „Обединени земеделци”,  Движение „Гергьовден”,  „Радикалдемократическа партия в България” и  „Българска социалдемократическа партия”.

Бургаската листа е пример за хора, които не са свързани с провалени управления  и корупционни схеми, посочи Кабаиванов.

Водач на листата е  областният лидер на СДС Бургас Костадин Марков. Зад него, до 6 място, се подреждат както следва: Стефан Цинцарски, Вълчо Чолаков,  Таня Тодорова,  Koнстантин Райков и Милен Георгиев.

Ето и останалите в листата:

7. Красимир Коларов

8. Дончо Златев

9. Иван Пейчев

10.  Венелин Ангелов

11.  Диана Димова

12.  Петър Янев

13.  Яни Скумов

14.  Димо Рачев

15.  Кристиян Трифонов

16.  Станислав Гърков

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук