11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Есенно работно време на Острова

Остров Света Анастасия е на есенен режим на работа, съобщиха от адмиснитрацията на острова. До края на септември островът продължава да работи всеки ден, когато климатичните условия позволяват пътуване по море. Той ще бъде отворен за посещение от 10 до 20 часа. Корабите ще правят до края на месеца курсове до туристическата атракция на Бургас 7 пъти дневно. Те ще тръгват от мостика в 9.30, 10, 11, 12.30, 13.30, 15 и 16.30ч. Билетът е 9 лева в двете посоки. 

остров света анастасия

Какво може да правите на Острова

Както цяло лято, така и сега на Острова може да посетите интерактивния ни музей, разказващ по увлекателен начин историята на Острова, църквата „Успение Богородично“ с възстановени стенописи от 14 век и икони,които наскоро бяха осветени. Може да похапнете в ресторанта „Сто години назад“, да изпиете чаша чай, да си купите сладко от смокини или да опитате уникалните ни коктейли в островната Лекарна, да си вземете нещо за спомен от магазина за сувенири „Морски знаци“, а защо не и да пренощувате в Къщата ни за гости.

Островът е подходящо място още за:

 – отбелязване на вашите лични празници – рождени дни, годишнини, др. (ресторантът разполага с 30 места във вътрешната си част) – провеждане на корпоративни и др. събития – работни срещи, форуми, промоции, коктейли, банкети, др. (зала до 50 места) – провеждане на културни събития (открита сцена и зала до 50 места) Не се колебайте да попитате за възможността за всичко друго,което ви идва като идея за случване на Острова. Ще отговорим на всички ваши запитвания.

Резервации

Резервации за периода 15.09 – 30.09 ще се приемат за: – пътуване на групи над 15 човека – организирани събития (банкети, конференции, форуми, открити уроци, рождени дни, кръщенета, културни събития, др.) – нощувки Индивидуални резервации няма да бъдат приемани, предвид по-малкия туристопоток през този период. Резервации се приемат по е-мейл: [email protected], а запитвания могат да бъдат отправени и по телефон: 0882 00 41 24.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук