11.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

ЕСПА отличи Гранд Хотел Поморие с награда за иновативен медикал и спа хотел

„Гранд хотел Поморие“ спечели наградата на Европейската СПА асоциация /ЕСПА/ за иновативен медикал и спа хотел. Това стана по време на 19-ия годишен конгрес на ЕСПА, който се провежда тази година в град Вейле, Дания . Престижно признание за “Иновативна СПА дестинация на Европа” получи община Поморие . Отличителната статуетка и сертификат бяха връчени лично на кмета Иван Алексиев от бившия президент на асоциацията и настоящ член на Управителния съвет г-жа Сингрун Ланг . спа награда, гранд хотел помориеБезспорно събитието не би било същото без съдействието на Сийка Кацарова, зам.-председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и член на борда на директорите на Европейската СПА асоциация (ЕСПА).

Четири от общо шестте награди на Европейската СПА асоциация /ЕСПА/ заминаха за България. Сред номинираните бяха „Гранд хотел Поморие“ за иновативен медикал и спа хотел, Община Поморие, Сана СПА – Хисар, Акватек – Варна, Белчин Баня.

спа награда, поморие, алексиев

 

За пореден път българската марка ЕКОСПА обра всички овации на европейския СПА конгрес ЕСПА в гр.Вейле-Дания.

Присъстваха председателката на Белгийския парламент, кметовете на общини Баден-Баден, Поморие, Белунд и други.

Освен българските ЕкоСпа и Профидерм, които впечатлиха не само с интересната си етно концепция, но и с високото качество и отличните резултати.

Представени бяха хитовите концепции за аквамедитация на световния шампион по фридайвинг (свободно гмуркане на дълбочина без кисроден апарт-Джаспар Стейхман-Германия) и  чилсауна, метода на норвежката принцеса на  СПА и Уелнеса Линда Майберг.

След успехите в Дания предстои първия годишен конгрес на най-голямата СПА асоциация БУБСПА, който ще се проведе в периода 28-30 май в град Хисаря.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук