14.9 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Ето как изглежда Слънчев бряг в една обикновена полицейска хроника

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение грабежа на сумата от 60 лв., осъществен около 01.40 ч. на 29.07.т.г. в района зад х-л «Калофер» в Слънчев бряг спрямо 22 годишен английски турист от таксиметров шофьор, който го превозил от увеселително заведение до хотела, а впоследствие чрез заплаха и физическа сила му отнел паричната сума, за срок от 24 часа е задържан извършителя на деянието – А.К., 40 годишен от Бургас.

полиция, акция

По случая са извършени процесуално-следствени едействия / разпознаване и разпити на свидетели/. Работата по документиране на цялата престъпна дейност на А.К. продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 29.07.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу Д.Ж., който управлявал л.а. «Фиат Стило», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2,08 промила.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на преносим компютър, собственост на 22-годишен мъж от Кърджали, осъществена на 27.07.т.г. за времето от 16.00 ч. до 21.00 ч. от стая за персонал в к-с «Селена» в Слънчев бряг, е установен и задържан за срок до 24 часа извършителя на престъплението – това е криминално проявения Б.М., 42 годишен от с. Давидково, общ. Баните, обл. Смолян. Вещта – предмет на престъплението е намерена и иззета. Работата по случая продължава.

На 29.07.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу 38-годишния А.К. от Шумен, криминално проявен, за това че на същата дата при извършена полицейска проверка в района на бар «Мексо», е констатирано, че държи саморъчно направена цигара със суха тревна маса / канабис/.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на чифт златни обеци, собственост на 33-годишен българин, е установена извършителката на деянието – това е 22-годишната М.Р. от Камено, от която са иззети откраднатите накити. Работата по случая продържава от служители на Районно управление – Несебър.

На 29.07.т.г. в Районно управление – Несебър е образувана преписка срещу 41 год. М.Х. за това, че шофирал л.а. «Форд Фокус», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 0.83 промила.

На 29.07.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано досъдебно производство срещу 43 год. А.Д. за това, че шофирал л.а. «Крайслер», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 1.18 промила.

На 29.07.т.г. в Районно управление – Несебър е образувана преписка срещу 44 годишната В.Б. за това, че шофирала л.а. «Пежо», със смолянска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 0.52 промила.

На 30.07.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу 25 год. М.Л. за това, че при извършена полицейска проверка в района на алеята, водеща към бар «Какао Бийч» е констатирано, че държи три саморъчно свити цигари, съдържащи марихуана, увити във свивка от станиол.

На 29.07.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 19 годишен унгарски турист, отседнал със семейството си в Слънчев бряг за това, че чрез взломяване на входната врата е проникнато в хотелската му стая, откъдето е извършена кражба на : два мобилни телефона, два маркови часовника, сумата от 370 евро, 260 лв. и 47 000 унгарски форинта, два таблета и златно синджирче с неустановено тегло. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 29.07.т.г. около 13.30 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 21 годишна българска туристка, отседнала в Слънчев бряг за това, че на 26.07.т.г. около 05.30 ч. на плажа пред бар «Викинг» й е извършена кражба на оставена без надзор дамска  чанта, съдържаща портмоне със сумата от 786 лв. и мобилен телефон «Самсунг Галакси А 5». Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 29.07.т.г. около 17.20 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 26 годишен македонски турист, отседнал в Слънчев бряг за това, че около 12.00 ч. на същата дата в района пред бар «Мексо» му е извършена кражба на оставена без надзор раница, съдържаща : сумата от 500 лв., 80 евро, два мобилни телефона «Айфон 6», мобилен телефон «Самсунг Галакси 5», три часовника, ключ за л.а. «Опел Инсигния» и маркови слънчеви очила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

На 29.07.т.г. около 21.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 28 годишна украинска гражданка, постоянно пребиваваща в България, за това че за времето от 16.30 ч. до 17.00 ч. на същата дата напуснала офис, разположен на несебърската улица «Иван Вазов», като малко по-късно констатирала, че от офиса е извършена кражба на плик със сумата от около 4 000 лв., поставен в шкаф на бюро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук