18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Ето с какво се занимават някои от хората до 20 години у нас

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Камено по отношение кражбата на стерео уредба, DVD и таблет, осъществена от частен дом в Камено, е установен извършителя на деянието – това е криминално проявения – П.А., 18-годишен от Камено. Част от вещите – предмет на престъплението са намерени и предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на П.А. продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Камено.

Снимка: theguardian

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас по отношение кражбата на около 4 куб.м. дърва, осъществена от частен склад за дърва за огрев, разположен на бургаската улица «Чаталджа» на обща стойност около 250 лв., са установени извършителите на деянието – това са: 18-год. А.С., 22-год. М.С. и 20-год. С.Д., и тримат от квартал «Победа». Младежите направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Средец по отношение кражбата на бали слама, осъществена от частна стопанска постройка, разположена в местността «Рибарска среща» в землището на Средец, е установен извършителя на деянието – това е: 20-год. И.Д. от Средец. Стойността на извършената кражба е в размер на 80 лв. Балите слама са намерени и и върнати на собственика. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас по отношение кражбата на козметични продукти, осъществена от частен магазин, разположен в района на пазар «Краснодар», е установен извършителя на деянието – това е: 16-годишния З.Р., от Бургас, който е задържан със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Вещите – предмет на кражбата са върнати в магазина. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас по отношение кражбата на мобилен телефон на стойност 350 лв., собственост на 16-годишна бургазлийка, осъществена на 15.11.т.г. от кафене в центаланат част на Бургас, е установен извършителя на деянието – това е: 20-годишния Д.Д. от Бургас, който направил пълни самопризнания и върнал отнетия телефон. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

В Районно управление «Полиция» – Айтос са образувани три бързи полицейски производства срещу :

– 16 годишния А.С. от Айтос за това ,че на 28.11.т.г. около 20.30 ч. на айтоската улица «Паркова» при проверка е намерена и иззета суха тревна маса / канабис/

– 17 годишния С.Р. от Нова Загора за това, че на 29.11.т.г. около 22.00 ч. на айтоската улица «Петър Берон» при проверка е намерена и иззета суха тревна маса / канабис/

– 20 годишния И.И. от Айтос за това, че на 30.11.т.г. около 01.00 ч. на айтоската улица «Христо Ботев» при проверка са намерени и иззети две полиетиленови пликчета с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е установен извършителя на няколко случая на материални щети,  нанесени върху леки автомобили, паркирани в района на Морската градина – това е : 49 годишния Д.В. от Бургас, който на 06.12.т.г. причинил щета на :

–  лек автомобил «Мерцедес С 270», с бургаска регистрация, собственост на 25 годишен бургазлия, паркиран на тротоара пред р-т «Бургаски вечери» в Морската градина, изразяваща се в счупено предно ляво огледало на стойност около 750 лв.

         – лек автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, собственост на 28 годишен бургазлия, паркиран на тротоара пред р-т «Бургаски вечери» в Морската градина, изразяваща се в счупено предно ляво огледало с неустановена към момента стойност

– лек автомобил «Мазда 6», с бургаска регистрация, собственост на 32 годишен бургазлия, паркиран на тротоара пред р-т «Бургаски вечери» в Морската градина, изразяваща се в счупено предно ляво огледало и вдлъбната предна лява врата / стойността на нанесените щети е в процес на изясняване/

– лек автомобил «Ситроен ZX», с русенска регистрация, ползван от 45 годишна созополчанка, паркиран на тротоара пред р-т «Бургаски вечери» в Морската градина, изразяваща се в счупено предно ляво огледало, наранена предната броня, спаднала предна лява гума и изкривен тас / стойността на нанесените щети е в процес на изясняване/

Д.В. е задържан за срок от 24 часа. Установени са свидетели-очевидци на инцидента. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук