25.4 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Ето част от кандидатите за кметове на БСП в Бургаско

БСП представи част от кандидатите си за кметове на общини в Бургаско. В битка за кметското място в Айтос ще излезе Андрей Андреев. Янко Германов ще очаква подкрепата на гражданите в Средец, а Стефан Бонев отново поглежда към кметския стол в Камено. В Руен БСП издигна Мария Петрова.

На срещата днес не присъстваха кандидатите за кметове на Малко Търново, Несебър, Карнобат, Созопол и Поморие. Причината – няма утвърдени кандидатури. По места тепърва ще се водят разговори с местните структури на столетницата.

Очаква се Лиляна Димова да бъде издигната за втори мандат в Приморско, а Тихомир Янакиев да бъде кандидатът, който ще се изправи срещу кмета на Созопол, Панайот Рейзи. Тодор Байчев ще излезе на избори в Карнобат, но само ако кандидатурата му бъде одобрена по време на Националния съвет на партията. Решение се чака и за Малко Търново, и за Царево.

БСП изпада в кадрови дефицит

Ще се стремим да разширим влиянието си в местната власт. Ще се борим за всяка една община и всеки един общински съветник“, заявиха червените по време на срещата. Оттам не скриха, че в отделни общини имат затруднения при избора на кандидати за избори на 25 октомври. Червените отказаха да дават прогнози за това колко кметски места могат да спечелят. Оттам отбелязват, че кадрови дефицит се наблюдава и в другите политически партии.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук