12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Ето я самозапалилата се фотографка

Последният пост на фотографката Лидия Петрова във фейсбук е от тази сутрин, когато е пожелала на приятелите си „Добро утро!“ с песен на Марк Нопфлър.

Снимка: Фейсбук

Един от близките й е коментирал: „Дано не си ти!“.

Приятелите й се молят Лидия да се оправи.

„МИЛАТААААААААААА,МОЛЯ ТЕ ОПРАВИ СЕЕ. БОГ ДА Е С НЕЯ“, „Миличка защо те да живеят а ти да страдаш дано БОГ те закриля“, „Защо бе мила? Толкова хубаво детенце имаш. Бог да е с теб и ние също“, Боже, защо стойностните хора искат да си отиват, а боклуците остават?“, това са някой от коментарите, които близки на Лидия са публикували под последния й пост.

Лидия живее в Нови Искър, на ул. „Кътински път“, и е работила във вестник „Труд“.

Миналата година е организирала фотографски пленер за деца. Като мото в превюто за събитието пише: „Най-големият враг на фотографията е страхът!“.

В описанието на фейсбук страницата на WIND.BG Лидия е написала:

„Занимавам се с фотография повече от 15 год.Работила съм във в.Дневен труд и др. медии,а също така в повечето фотографски фирми в София.Сърцето ми е в репортажната и портретна фотография.От добра снимка се получават красиви и запомнящи се подаръци под формата на Фотокнига,чаша,колаж и т.н.Притежавам детско въображение и щури идеи.Влагам лично отношение във всичко до което се докосна.Надявам се детската книга,която пиша по повод 10 годишния юбилей на синът ми да го зарадва и усмихне.
Мога да се опиша като:
🙂 Годна за доусъвършенстване!“

 

24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук