9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

ЖГЕРБ от област Бургас участваха в Общо събрание, Антоанета Събкова бе преизбрана за член на НИС

Представителите на структурите на ЖГЕРБ от общините в област Бургас, както и членове на областното ръководство участваха в Общо събрание на организацията, което се проведе в София, зала 6 на НДК. На него присъстваха делегати от цялата страна, представители на ПП ГЕРБ от местната, законодателната и изпълнителната власт, както и членове на Европейския парламент.

JGERB 2

Специални гости на събранието бяха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, председателят на женската организация на Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак, депутатът от Европейската народна партия и ГЕРБ в Европейския парламент (ЕП), зам.-председател на женската организация Мария Габриел, зам.-председателите на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, Цветан Цветанов и министър- председателят на Република България – Бойко Борисов.

Ирена Соколова бе избрана единодушно за нов председател на Жени-ГЕРБ. Гласували за нейната кандидатура бяха 475 делегати, предложението е взето с пълно мнозинство.

За член на Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ бе преизбрана Антоанета Събкова, част от структурата на организацията в Бургас.

На форума бе представен отчет на дейността на ЖГЕРБ и бяха избрани и членове на Националния изпълнителен съвет. Ръководството на женската структура се състои от 13 члена заедно с новия председател Ирена Соколова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук