17.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Жельо Вардунски с мощна подкрепа за промяна в Камено

Стотици жители на Камено дадоха сериозна заявка за промяна в управлението на общината. Привържениците на кандидатът за кмет Жельо Вардунски, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок се събраха на закриването на предизборната му кампания, за да заявят мощната си подкрепа към него.

Време е да направим заедно тази община успешна. Това, което съм обещал – ще го изпълня, няма да разочаровам хората, те ме познават.”, каза Жельо Вардунски, като думите му предизвикаха бурни аплодисменти в залата.

Подкрепата си за Жельо Вардунски даде и  народния представител Диана Йорданова. Според нея, именно той е човекът, който ще донесе чаканата промяна за Камено. „Заслужавате да получите видимите резултати, след толкова години на мъки”, каза пред избирателите Диана Йорданова, като предизвика викове „Победа”.

Йорданова призова за подкрепа и на общинските съветници, които застават зад Вардунски – от ГЕРБ и Реформаторския блок.  Сцената, в подкрепа на кандидата за кмет на Камено, разтърси звездата Силвия Кацарова, която изпя най-големите си хитове.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук