10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Желязков е в „Реанимация“, един от гардовете му – в моргата

Лекарите в Бургаската болница са извършили животоспасяваща операция на пострадалия Димитър Желязков – Очите, който беше прострелян с три куршума пред дискотека в Слънчев бряг. Един от тях е е разкъсал пикочния му мехур. Според източници на „zonaburgas“, към този момент Желязков е настанен в отделението по „Реанимация“ като състоянието му е тежко.

Под наблюдение остават и двама от гардовете му, които пострадаха при престрелката. Състоянието на единият от мъжете е критично. Лекарите все още се борят за живота му. По неофициална информация, загиналият при инцидента е от Бургас на 22 години, също охранителн на сочения за подземен бос Димитър Желязков. Тялото му вече е транспортирано в МБАЛ – Бургас. Предстои да бъде направена аутопсия в катедра „Съдебна медицина“.

Информация за състоянието на пострадалите ще бъде съобщена утре сутринта от медиците в Бургаската болница.

Причините за кървавото меле преди началото на сезона все още не са известни. От полицията не съобщават и кои са двамата мъже, задържани веднага след стрелбата. Криминалисти все още извършват оглед на мястото на инцидента. Наши източници твърдят, че около заведението е пълно с гилзи от пистолети и автомати.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук