11.5 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Жена – полицай от Камено стана „служител на месеца“

Старши разследващ полицай Магдалена Кръстева от Районно управление „Полиция” – Камено е полицая на месец ноември в традиционната надпревара „Служител на месеца”, провеждана в последните две години в МВР – Бургас.

Магдалена Кръстева бе отличена лично от Директорът на ОДМВР – Бургас Комисар Милен Димитров на тържествена церемония, провела се пред личния състав на Районно управление „Полиция” – Камено, за това че благодарение на инициативността и професионализма й се е стигнало до успешно приключване на две тежки разследвания на престъпни посегателства, осъществени на територията на районното управление. Старши разследващ полицай Магдалена Кръстева получи почетна грамота и “обявяване на благодарност”, както и индивидуална парична награда в размер на 100 лв.

Комисар Димитров подчерта високата степен на професионализъм, демонстрирана от полицейския служител, която допринесла за своевременното разкриването на двата криминални случая и налагането на наказания спрямо извършителите.

От своя Магдалена Кръстева благодари за полученото отличие, изтъквайки че то не е за индивидуален принос, а като признание за цялостната работа на служителите от Районно управление „Полиция” – Камено, ръководено от главен инспектор Стефан Илиев. Полицай Кръстева заяви, че е горда от това, че е част от състава на едно емблематично районно управление, завоювало в надпреварата „Служител на месеца” вече четири награди през годините.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук