18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Жените в ГЕРБ отличиха бизнес дамите в областта

Женската организация на ГЕРБ в Бургаска област раздаде за първи път призове за Бизнес дами. Номинациите са на структурите в региона и въпреки голямата конкуренция инициаторите направиха своя труден избор.

С наградата на Карнобат си тръгна Пенка Лафазанова. Тя ръководи голям бизнес. Хората, които я познават я определят като скромна и трудолюбива.

Десислава Иванова отнесе своя приз в Айтос. Номинацията й е била единодушна от страна на местната структура.

1

Следващата награда е за една лъчезарна, всеотдайна поморийка, която освен с красота впечатлява и с бърз ум. Така описаха от Жени ГЕРБ победителката Веселина Гуджукова.

Грамотата за Бизнес дама за Приморско е за Живка Стоева.

В Бургас журито се обедини около имената на две успешни жени. Признание получи галериста Ружа Георгиева. Изкуството и желанието да възпитава в красота е нейна основна сила. Въпреки това тя има опит и в строителния бизнес.

Вторият приз отиде при Божура Джамбазова. Дамите, които я номинираха, разкриха, че отделя част от приходите си за да помага на изоставени деца, но винаги го прави без показност и никога не търси популярност.

Наградите бяха връчени от една успяла бургаска дама – министър Ивелина Василева, от кмета на Бургас Димитър Николов и общинските лидери на Жени ГЕРБ.

„Да си жена в един все още мъжки свят не е лесна задача. Въпреки това вие сте движещата сила – с постиженията си и изобретателност правите България едно по-добро място за живот“, каза на номинираните областният лидер на Жени ГЕРБ Ева Михалева.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук