12.6 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

„Живи легенди“ на открита сцена „Охлюва“

До 21 август от 21:00 часа на открита лятна сцена „Охлюва“ в Бургас, любителите на българското кино ще могат да се порадват на прожекциите на пет съвременни български игрални филма. Това съобщиха от Община Бургас. Те са част от летния филмов маратон на Община Бургас „Кино под звездите“, който се организира за поредна година.

Охлюва

Днес е прожекцията на филма „Живи легенди“. В него се разказва за петима приятели, израснали в Балчик, които се срещат 15 години след абитуриентския си бал. Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда, се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента, са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

През Седмицата на българското кино в Бургас зрителите, които искат да гледат безплатните прожекции, ще станат съпричастни с отличната игра на артистите във филмите, избрани за този летен кино маратон.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук