14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Живко Табаков: Не отричаме направеното от ГЕРБ, но Бургас има нужда от нов път на развитие

Политическа реклама

„Категоричното желание на Реформаторския блок е да бъде определящ фактор в бъдещия Общински съвет. Не отричаме направеното от ГЕРБ през последните два мандата, но Бургас има нужда от нов път на развитие. Освен активната работа по подобряването на инфраструктурата и градската среда трябва да привлечем вниманието на инвеститорите, което пък ще разкрие много нови работни места.”

Това заяви кандидатът за общински съветник Живко Табаков, който е с № 3 в листата на Реформаторския блок при откриването на мобилната си приемна в центъра на Бургас. Желанието на Табаков е да се срещне с жителите на Бургас, да чуе техните проблеми и да им представи свето виждане за развитието на общината през следващите години.

Живко Табаков Реформаторски блок

„Ако аз събера най-голяма подкрепа чрез преференциалния вот от листата на Реформаторския блок, това би означавало, че програмата ми за развитие на Бургас ще има най-голяма тежест сред всички наши приоритети”, каза още Живко Табаков.

Сред основните акценти в неговата програма са: развитие на туризма и превръщането на жилищните комплекси на Бургас в атрактивно място за живот и бизнес, което според него може да се постигне след децентрализиране на управлението.

„Целта на реформаторите е мощно навлизане в Общинските съвети, за да могат и там нашите представители да играят ролята, която имат и в парламента, а именно да бъдат мотор на реформите и прогреса. Силни сме, защото сме разнообразни и това се забелязва от гражданите. Хора като Живко Табаков имат място в местния парламент. Призовавам всички, които смятат, че неговото място е там да гласуат за него”, каза от своя страна  Димитър Делчев – народен представител и председател на предизборния щаб на „Движение България на гражданите“ – част от коалиция „Реформаторски блок“.

Движението е представено в листата за местния парламент с няколко кандидати. Трети в нея е именно общинският председател на „Движение България на гражданите”- Живко Табаков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук