14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Жители на Мина Черно Море поискаха по-ниски такси за детски градини

Водачът на листата на БСП Николай Тишев и кандидатът за общински съветник Чанко Мирчев коментираха предизборната си програма с граждани в Мина Черно Море.

Присъстващите на срещата обърнаха специално внимание на приоритетите на социалистите в областта на социалната политика. Те приеха с ентусиазъм предложението за разширяване на обхвата на услугите „Социалния патронаж“, „Личен асистент“ и „Обществена трапезария“, като бъдат обхванати повече на брой социално слаби и хора с увреждания. Голяма дискусия предизвика предложението, залегнало в програмата на кандидат общинските съветници от БСП за финансово подпомагане на млади родители при раждане на 2-ро и 3-то дете. Гражданите споредлиха необходимостта за намаляне на таксата за детска градина и отпускане на общински стипендии за даровити деца.

Жителите на Мина Черно Море споделиха своите проблеми с Тишев и Мирчев и заедно търсиха различни възможности за решаването на местните проблеми. Гражданите засвидетелстваха доверие към двамата кандидати за съветници, тъй като представителите на листата са не само познати, но и винаги са откликвали с внимание на нуждите на жителите на Мина Черно Море.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук