11 C
Бургас
четвъртък, май 16, 2024

Жители на Приморско към АБВ: Искаме работа и връщане на плажовете

политическа реклама:

 

Работа за младите и връщане на плажовете за стопанисване от общините. Това поставиха като наболели проблеми жителите на Приморско на среща с генерал Михо Михов – водач на листата на коалиция АБВ във Втори многомандатен избирателен район. В нея взеха участие областният председател на партията в Бургас Петко Иванов и членове на предизборния щаб.

ген. михо михов„Зимата в Приморско е страшно. Младите се местят към Бургас, излизат на квартира и всеки се спасява сам. Работа няма. Трябва да се мисли за обезлюдяването на малките градчета като нашето“, това споделиха жители на Приморско на срещата с генерал Михов. Хората се оплакаха и от лошия сезон, който всяка следващата година се свива. „40 дни не хранят семейство през останалите 11 месеца“, категорични са те. Според тях, трябва плажовете да се дадат за стопанисване на общините. Така ще се решат голяма част от проблемите, с които се сблъскват всяка година. Местните настояват да бъде създадено и Министерство на туризма, което да помогне реално за справяне с проблемите в бранша. Според хотелиери, процент от курортната такса трябва да отива за национална реклама, а не както е сега – да влиза в бюджета на общината.

ген. михо михов„АБВ направи програма с 11 точки за спасяването на страната. Трябва да се върне държавността. Промените минават през свикване на Велико народно събрание“, заяви генерал Михов. Той пое ангажимент да запознае ръководството на партията с проблемите на местните, за да се търсят начини за тяхното решаване.

АБВ участва на парламентарните избори за 43-то Народно събрание с бюлетина №14.

 

политическа реклама

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук