18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Жител на Созопол първи с печалба от националната лотгария

Изключително популярна в другите страни, лотарията е средство за забавление и развлечение. С нея всеки един човек получава голяма доза емоции, като едновременно с това проверява и късмета си на мига. „По света хората знаят, че лотарията е сигурен и лесен начин да сбъднат мечтите си. Използват всеки един момент и повод, в който  могат да спечелят някоя страхотна печалба и да изпитат неописуема радост и щастие“, разказва Калин Попов, изпълнителен директор на „Национална лотария“.

Именно стартиралата преди броени седмици „Национална лотария“ с печалби за над 10 милиона лева, донесе много поводи за усмивки и радост на няколко участника, при това в рамките на два дни.

Четиридесет и шест годишният бизнесмен Цветан Христов от Созопол е първият участник в „Национална лотария“, който печели печалба от 10 000 лева. Късметът спохожда Цветан точно на рожденния ден на неговия син. Това е и пърият път, в който Цветан участва в лотарията.

Печалба от 5 000 лева грабна младата двойка Гинка и Валентин от гр. София. Те са спечелили още с първите два закупени от тях билета. Единият е имал печалба от 2 лева, а другият билет им донесал страхотните 5 000 лева.

Другият спечелил в „Национална лотария“ е Борислава Алексиева от София. Тя грабна печалба от  1 000 лева.

Билетът от Национална лотария струва само 2 лева, а предоставя цели 10 възможности за печалба. Всеки втори билет е печеливш и дава възможност на всеки един участник да спечели къща на стойност 200 000 лева, чисто нов японски автомобил, мечтаната екскурзия до Рим или Париж, или парични печалби за над 7 000 000 лева.

В края на Септември „Национална лотария“ тръгва и в телевизионния ефир . В предаването ще се раздадат печалби за 2 милиона лева. Всеки, който иска да пробва късмета си в телевизионното издание на лотарията, трябва само да регистрира билета си на сайта wwww.7777.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук